Вночі у небі Січеславщини бійці ППО збили «мопед» окупантів

Григорій Давиденко 23.06.2023 330
 
 
На зображенні може бути: 1 особа, сутінки та горизонт
     Ще три місяці тому, 17 березня 2023 року, судді Міжнародного кримінального суду видали ордер на арешт президента росії путіна та російської дитячої омбудсменки марії львової-бєлової. За висновками експертів, рашистського фюрера навряд чи вдасться швидко витягти із його бункера та передати Гаазі. Але представники очолюваної ним терористичної організації, себто рф, вільно розгулюють світом - лавров, небензя та інші.
   Тобто демократичний світ чомусь не бачить у їхніх вояжах із виступами ніякого криміналу і загроз ескалації війни в Україні. Певно ж, давно пора категорично заборонити такі агресивні пропагандистські штурми світової свідомості, із поясненням причин - заборона поширення агресії. А так ці "спікери тероризму" вилітають з одних аеродромів, а з сусідніх підіймаються в небо важкі бомбардувальники з ракетами в напрямку України...
   Про саме таку нічну надзвичайну ситуацію в Україні і дещо менш гучну в краї щойно повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 07:52.
Вночі противник завдав удару по Україні з літаків стратегічної авіації. За даними Повітряних Сил, цього разу рашисти спрямували атаку на військовий аеродром у Хмельницькій області.
Пр нашій області ракетних ударів не було. Повітряні Сили знищили ворожий безпілотник над областю. Попередньо це був Шахед-136. Дякую ПвК «Схід». Найкращі!
   Щодо обстрілів. Ніч пройшла тихо у всіх громадах. Жодного обстрілу не зафіксовано.
Мирного дня. Переможемо.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ