Уночі ворог атакував Кривий Ріг і Великомихайлівську громаду

Григорій Давиденко 14.07.2023 240
   Як не прикро, терористична рф ще має потугу воювати і з мирним населенням України. У цьому їй мимоволі "підтанцьовує" навіть ООН. Так, Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш вже надіслав листа президенту росії путіну "з конкретними пропозиціями", зміст яких не озвучив, з метою продовження зернової угоди.
   Про це він сказав на прес-конференції в Брюсселі у четвер, 13 липня. Експерти вважають, що агресору запропоновані послаблення запроваджених фінансових санкцій. Певно ж, логічніше і доцільніше було б ввести війська ООН (так було під час Балканських воєн - прим. авт.) у Чорне море - для охорони зерновозів із України.
   З таким "підходом" до держави-терориста війну швидко не закінчиш. Відтак за неповну добу після акту милосердя ООН до варварської ерефії голова облради Микола Лукашук повідомив про її нові воєнні злочини у Січеславщині:
 
    - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 07:45.
▪️Вночі ворог атакував область дронами. Били по Кривому Рогу. Повітряні Сили успішно збили 6 шахедів.
На жаль, внаслідок атаки є один постраждалий. 56-річний чоловік отримав неважкі поранення. Медики надали йому допомогу, наразі чоловік лікується амбулаторно.
   Від удару постраждали комунальне і транспортне підприємства. Там була зруйнована адміністративна будівля, деякі будівлі були пошкоджені, а також постраждали автомобілі і техніка. Пошкоджені 2 житлових будинки.
▪️Упродовж ночі ворог також обстріляв з артилерії Великомихайлівську громаду Синельниківського району. Було пошкоджено складське приміщення, приватний житловий будинок та лінію електропередачі.
Дякую нашим силам Протиповітряної оборони! Важко уявити наслідки, якщо б усі ворожі дрони сьогодні досягли своєї цілі. ПвК «Схід» - найкращі!
Тихого дня. Все буде Україна.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ