Вогонь не щадить ні людей, ні їх садиб: за добу він забрав 3 мешканців Дніпропетровщини

За матеріалами інтернет-видань 27.11.2022 471
Вогонь не щадить ні людей, ні їх садиб: за добу він забрав 3 мешканців Дніпропетровщини

26 листопада у Дніпропетровській області внаслідок пожеж у житловому секторі вогонь забрав життя 2 дорослих та дитини. Ще троє постраждали. Повідомило Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

  • У селі Знаменівка Піщанської сільської територіальної громади Новомосковського району у ході гасіння пожежі в житловому будинку вогнеборці виявили тіла двох загиблих чоловіків 1958 та 1984 років народження. Площа займання склала 80 кв.м. Вогнем пошкоджено дах та перекриття будинку, а також домашнє майно всередині.
  •  У Нікополі всередині одноповерхового житлового будинку  горіло домашнє майно на площі 20 кв.м. Чоловік 1965 року народження отримав отруєння продуктами горіння, проте від госпіталізації відмовився.
  • У місті Марганці Нікопольського району  пожежа у приватному житловому будинку спалила  домашнє майно на площі 40 кв.м. Під час пожежі чоловік 1980 року народження отруївся димом, а також отримав опіки обличчя та обох кистей. Нині  він госпіталізований до лікарні.
  • У місті Кривий Ріг виникло займання в одній з квартир 9-поверхового житлового будинку.  6-ий поверх багатоповерхівки був оповитий димом. У квартирі рятувальники виявили жінку та маленьку дитину, які вже були без свідомості. Їх винесли із задимленої оселі та передали до рук співробітників екстреної медичної допомоги. На жаль, врятувати 4-річну дівчинку не вдалось. Жінка 1957 року народження перебуває у лікарні. Вогнем знищено балконний блок, пошкоджено домашнє майно у кімнаті на площі 4 кв.м.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ