ВОЛОДИМИРУ ЗЕЛЕНСЬКОМУ ВИСТАЧИТЬ 24 ХВИЛИНИ

За матеріалами інтернет-видань 06.11.2023 336

Мені треба 24 хвилини, аби пояснити Трампу, чому він не зможе зупинити війну за 24 години — так відреагував Президент України.

Зеленський провів телефонну розмову з еміром Катару Аль Тані

Володимир Зеленський прокоментував заяву експрезидента США Дональда Трампа про те, що він зможе закінчити війну в Україні за 24 години

Президент України сказав це в інтерв'ю NBC News.

Зеленський заявив, що війну не можливо закінчити за добу, не пожертвувавши територіями та незалежністю України, та наголосив, що йому вистачить 24 хвилини, аби пояснити це.

"Трамп каже, що йому треба 24 години, аби закінчити війну. Що я можу сказати? Запрошую його сюди. Байден був тут, він розуміє деякі деталі, які можна зрозуміти, тільки побувавши тут. Мені треба 24 хвилини, не більше, аби пояснити Трампу, що він не зможе закінчити війну та встановити мир, якщо він не посміє віддати нашу територію путіну. Якщо він, як серйозни й політик, не готовий пожертвувати нашою незалежністю, то він не зможе і зупинити війну (за 24 години, - ред.)", - сказав глава держави.

  • Колишній президент США Дональд Трамп заявив, наче міг би змусити (!?) Президента України Володимира Зеленського укласти мирну угоду з президентом РФ Володимиром Путіним протягом 24 годин після свого повернення до Білого дому

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ