«Вони охрєнєвші, що бачать такий супротив...»

За матеріалами інтернет-видань 01.04.2022 283

Герой України, Народний герой України, полковник ЗСУ Євген Межевікін, позивний Адам, ефективно знищує російські війська в передмісті столиці та бере участь у зачистці Ірпеня. Про це розповів Цензор.НЕТ , автор статті -  Віолетта Кіртока.
"Фермер Придніпров'я" передає  фрагмент інтерв'ю з українським Воїном:
"Вчора ми просунулися вперед і знищили противника. Він залишив позиції і відійшов. Кинув четверту БМДшку зі спареною пушкою. Всередині електроніка. Все на кнопочках. Машина цяця. Мене питають: "Адам, зможеш завести?" "А що – давай заведемо і виведемо", - кажу. Вже темніло. Заскочили всередину. Хлопці прикривають. Я не зміг завести. Потім лише допер, що відсутня вилка. Наступну машину ми точно витягнемо. Але я подивився: машина сучасна, класна, але забита барахлом. Мішки. А в мішках те, що вони намародерили. Цигарки - лише "Мальборо" та "Лакі страйк". Алкоголь: віскі, текіла. Я сміявся, коли побачив, що біля механіка-водія лежить круг сиру! А ще ключі. Якби лише щоб поремонтувати. А то набори ключів. Ще срібло. Телефони місцевих, які позабирали. Весь цей хлам в машині. Механіка коцнули там – кров на всьому.
 

"Якщо не заведеш – хоч підірви", - радили мені. Поки я намагався завести машину, почули гуркіт машин - противник підходив. Прийшлося відійти. Але у мене були гранати. Кинув одну, другу. Вона загорілася. Спалили. Шкода. Класна машина. А хлопці-айдарівці знищили три такі БМДехи. Також забрати не зовсім вийшло. Тому спалили, аби ворог не забрав назад.
 

Та це не останні ж машини. Думаю, ще будуть. Думаю, вони дуже розчаровані – просто в шоці. По-перше, від Збройних сил України. По-друге, від спільноти, громади, яка у нас проживає. Вони охрєнєвші, що бачать такий супротив навіть від цивільного населення. І кожен на своєму напрямку робить те, що може. Потужна сила! І вони розуміють, що прорахувалися майже в усьому. Вони зрозуміли, що їхня наймогутніша армія - не на третьому місці спочатку, а на третьому місці з кінця. У них низький рівень освіти, злидні та рабський спосіб мислення. Більше нічого не додати".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ