Ворог із Херсонщини обстріляв кілька сіл у Криворізькому районі

За матеріалами інтернет-видань 22.04.2022 839
Південні краї Криворізького району межують із частково окупованими орками територіями Херсонської області. І ворог звідти посилає пекельні "гостинці", силкуючись в такий спосіб налякати вже не раз ляканих місцевих жителів.
Про це на брифінгу та ФБ повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул 22 04 22 року:
- Ситуація у Кривому Розі та в Криворожському районі стабільна. Довгострокові кордони оборони відбуваються всередині  Херсонської області. Наші ЗСУ героїчно виконують свій обов'язок. Будівництво фортець та зміцнення нашої оборони тривають.
- Ворог продовжує постійні обстріли населених пунктів на кордоні з Херсонською областю. Сьогодні обстріляли Велику Костромку, Маленьку Шестерку та ще ряд інших, жертв немає.
- Сьогодні вдалося звільнити Голову Нововоронцовської ОТГ Марчука Володимира Володимировича з полону орків. Вчора вороги викрали його як колонію старшого віку в попередньо узгодженому урядовому гуманітарному коридорі для вивозу мешканців з тимчасово окупованих територій Цілий день провів в кварталах орків. Але головне, що живі. Дякую всім, хто взяв участь у визволенні, насамперед Офісу Президента та Ірині  Верещук.
- Ми продовжуватимемо допомагати жителям сіл Херсонської області, що межують з нашим регіоном. У визволених - у відновленні мирного життя, з гуманітарною допомогою. А тим, хто опинився в окупації - спробуємо допомогти вибратися. Ми одна країна і маємо допомагати один одному.
- Попереду великі свята. Комендантська година з 22.00 до 05.00 ранку. Храми відкриються у неділю з 05.30. Громадський транспорт працюватиме на повну потужність одразу після закінчення комендантської години - з 5 ранку. Місто сильно патрулюватимуть форми поліції та Нацгвардії.
- Ми подбали про те, щоб кожен солдат усіх частин, які захищають світ у нашому Кривбасі, отримав на свято смачні паски та, а криворізькі діти зробили особливі обереги для воїнів. Дякую всім, хто це зробив! Нехай Господь оберігає всіх наших воїнів.
Зберігаємо спокій, терпімо, вірте в наші Збройні Сили. Ми зробимо все для нашої Перемоги!
Доброї вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу і Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ