Воювати будемо всі. Інакше орда не відчепиться, - воїн Андрій «Фенікс»

За матеріалами інтернет-видань 13.03.2024 370
На зображенні може бути: 1 особа та текст
 
   Служба зв'язків з громадськістю 36-ї Окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, офіційна сторінка ФБ.
   Молодший сержант, командир відділення миколаївських морпіхів Андрій «Фенікс» потрапив до ЗСУ по мобілізації. Цю історію згадує із усмішкою.
«У ЗСУ потрапив влітку 2022 року по мобілізації. Ніс брату документи до ТЦК. Мене взяли, його - ні. Пройшов навчання спочатку в Україні, а потім за кордоном. Ми з другом вирішили не чекати пропозицій і після навчання пішли у 36 бригаду» – згадує морпіх.
   Разом із бригадою «Феніксу» довелось повоювати на багатьох напрямках.
«Працював на Донецькому напрямку, потім відрядили до дружнього підрозділу на Авдіївку.
   Там ми тримали позиції. Добратися туди - це найскладніше, тому що вся територія пристріляна і ти не знаєш, чого очікувати. Були обстріли з мінометів і градів поблизу. Але нам вдалося», – пригадує морпіх.
   Наразі «Фенікс» разом з побратимами опановують FPV-напрям, відзначаючи його доступність і зручність у застосуванні проти ворога.
   «Зараз перекваліфіковуємось на FPV. Це цікаво і відкриває гарні можливості з винищення окупантів. Є певний азарт та доступність технологій, тому на цьому треба "виїжджати". По-іншому у нашій справі не можна».
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ