ВР на догоду кремлю пнеться позбавити Залужного повноважень, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 16.03.2023 417
    Ветеран АТО, волонтер Олександр Погребиський вважає, що цей законопроєкт - ознака диктатури. А мені здається, що таким чином в інтересах путіна здійснюється зрада. Про все ж порішали. Було, як у совєтській комедії "Операция Ы": домовилися, проплатили, одні країну здавали, інші отримували згідно з домовленостями. Знали, що там "бабулька-сторожиха". Зайшли... а там Залужний і дуже сердиті ЗСУ.
Залужний про контрнаступ ЗСУ - в Харківській області бійці за 50 км від  Росії | РБК Украина
     Уже б давно прибрали всіх командирів, які ефктивно б'ють ворога. Але ж Залужний не здає. То що мають зробити зрадники? Якщо тупі й "ні капельки не паляться", то зварганити закон, де замість принципового Залужного буде слухняний, безхребетний у ставленні до корупції Резніков. А такий законопроєкт уже існує й пройшов перше читання. Саме в ньому все те, про що пише Олександр Погребиський.
    Навіть сама хронологія подій має значення. Цей законопроєкт внесли ще 12.10. 2020 року! Й був це невинний законопроєкт про військове планування. Нічого шкідливого. Але може саме через це проєкт 13. 04. 21 відправили на повторне перше читання. І забули. А згадали, коли вже очікували на вторгнення - 09. 02. 22. І, о диво! - був це абсолютно інший і в десятки разів більший проєкт, де серед сотень новел заховали реальну зраду.
     І мабуть дехто, хто готував Україну до здачі ворогу, розумів, що із Залужним та сформованим ним командним складом просто так здати країну не вдасться. Тому дуже поспішали. Рекордно швидко 16. 02 (за тиждень до вторгнення!!!) вже проголосували в першому читанні. Поспіхом готували до другого, але не встигли - путін поспішав ще більше. Після 24 лютого Залужний був настільки харизматичним, що остаточно схвалити закон, яким його позбавляли основних повноважень, побоялися. Рік проєкт лежав без руху, а зараз раптом навколо нього знову завертілося - зрадники відчули себе занадто впевнено або ж з москви господарі нагадали...
    От ми вважали, що Україна вже не може програти московії... На жаль, якщо дехто дуже постарається, то може... Надіюся, що розголос змусить зрадливу владу остаточно скасувати це московське замовлення.
    Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ