Вранці рашисти били по Нікополю та Марганецькій громаді

Григорій Давиденко 25.06.2024 409
Вранці рашисти били по Нікополю та Марганецькій громаді
ерефія продовжує грати роль світового рекетира. Терор, шантаж, варварські обстріли мирних територій України (до того Сирії, Грузії, Ічкерії, Молдови тощо) - це все із "джентльменського набору" сучасних варварів.
   Демократичний світ, як зазначив директор Інституту вивчення росії Володимир Огризко, досі не розуміє цієї суті "божевільної бензоколонки". А тому дотепер, на жаль, не застосував співмірних агресії санкцій. Як і уряд, України, до речі, котрий продовжує перекачку кривавого газу держави-терориста рф до деяких європейських країн.
   Наслідки політики "голубів миру", представників якої аж через край і в сучасному скликанні нашої Верховної Ради, видимі. Щойно про нові ординські "звитяги" в Придніпров'ї сповістив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Ніч в області минула без ворожих обстрілів. Вранці ж агресор знову вдарив по Нікополю та Марганецькій громаді дронами-камікадзе.
   Люди вціліли. Пошкоджена інфраструктура. Понівечений легковик.
За уточненою інформацією, через атаку, яка сталася ввечері, поранена 71-річна жінка. Вона госпіталізована в стані середньої тяжкості. Таким чином, вчора у районі – четверо постраждалих.
Побиті також ще 2 приватні будинки. Зачепило авто.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ