Вранці окупанти обстріляли Нікополь, поранили шестеро людей

Григорій Давиденко 23.10.2022 328
На зображенні може бути: на відкритому повітрі та цегляна стіна
     Азіатська підлість московитів і справді не має меж. Вже кілька разів підступні "мишебрати" проводять обстріли мирних сіл і міст Дніпропетровщини, що категорично заборонено чотирма Женевськими конвенціями 1949 року, в ранковий час. Якраз тоді, коли люди їдуть на роботу і не чують сигнали тривоги. Про ранкові воєнні злочини рашистів у Нікополі повідомив голова облради Микола Лукашук:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 242 доба добігає кінця.
Стисло про те, як минув день у Дніпропетровщині.
🔺Щодо ранкового обстрілу Нікополя. Внаслідок ворожої атаки поранення дістали шестеро осіб: чотири чоловіки і дві жінки. Постраждалим – від 22 до 64 років. Одна людина у важкому стані.
Пошкоджень зазнали десять житлових будинків, дитсадок, декілька приватних підприємств, лінія електропередач. Зачепило й вантажівки та легкові машини. В одній з автівок саме їхали люди, коли стався обстріл.
Рятувальники знешкодили чотири снаряди від РСЗВ, які виявили на місці обстрілу.
🔺В інших районах області все спокійно. Протягом дня – без обстрілів.
Російські окупанти приречені на поразку. Вони це вже давно розуміють. Тому тероризують мирні міста і руйнують інфраструктуру.
Але ми сильніші за цей терор. Подяка Збройним силам України за те, що звільняють нашу землю. Силам ППО, які бережуть небо над нами. Кожному українцю, який працює на Перемогу. Віримо в наших захисників, в Президента і державу.
Все було, є і буде Україна 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ