Вулична стрілянина у Дніпрі. Або дівоча дуель

Микола Ясень 29.04.2024 393

​​

В Дніпрі на вулиці сталася стрілянина: що відомо

   Два дні у Дніпрі обговорювали стрілянину, яка сталася на житловому масиві Ломівський біля кафе Mirvari. Це Амур-Нижньодніпровський  район. Передвечірню стрілянину бговорювали як надзвичайну подію.

   Про це писали  місцеві ЗМІ. Спочатку посилалися на містян, які чули звуки пострілів. А потім і на тих, хто ніби бачив на власні очі "пригоду". В тому дусі, що зчинився ніби крик і гвалт, ясна річ, що викликали поліцію. 

   За попередньою інформацією, тут дійсно стався конфлікт і "невідома людина два рази вистрелила у бік неповнолітніх дівчат." Стверджувалося, що за нееревіреними ще достоту відомостями одна з них наче отримала незначне поранення. 

   Сьогодні ж відомо наступне: це посварилися з тільки їм зрозумілих причин дівчата-підлітки шкільного віку. Сварка виявилася настільки "серйозною", що одна з них несподівано вихопила звідкись предмет, схожий на пістолет, і здійснила два постріли.  Влучила у подругу, а швидше, певно, в "суперницю". І таки правда, що завдала їй легке поранення. 

   Сьогодні з цим "інцидентом" розбирається поліція. Порущено провадження за ознаками хуліганського вчинку. Більше того, дуже схоже на те, що бодай одна з дівчат влаштувала з подругою дуель.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ