Фірма з Дніпропетровщини невтомно прихватизує бюджет Києва

За матеріалами інтернет-видань 25.08.2024 177
Фірма з Дніпропетровщини невтомно прихватизує бюджет Києва
   Нещодавно на Українська правда у матеріалі “Волонтер на ламборгіні” ми розповіли як, користуючись дружбою з мером Києва Кличком, двоє молодих осіб організували під час повномасштабного вторгнення прибутковий бізнес на будівельних та ремонтних тендерах у столиці. Кількість виграних тендерів за два роки вже перевалила за 100 мільйонів гривень! І це тільки те, що видно  напряму.
   Михайло Ткач, "Українська правда".
   Близько 10 000 000 грн. було виділено, наприклад, лише на «Капітальний ремонт підпірної стінки в парку Позняки у Дарницькому районі Києва»
   З мого улюбленого - 2 000 000 гривень на «Капітальний ремонт дорожньо-стежкової мережі між сквером на вул. Вишгородська, 10-12 та сквером на вул. Вишгородська, 24-26/2 в Оболонському районі».
 На зображенні може бути: 2 людини та Фонтан Треві
   Цілком природньо, що один із друзів кілька місяців тому вже переїхав з Печерська на Лазурний берег, де, судячи з соцмереж дружини, вони проживають на віллі, і потихеньку почав пересідати на роллс ройси.
   У більшості тендерів компанія “ДСЗ” матері одного з фігурантів нашого матеріалу навіть не мала конкурентів. Ремонт бомбосховищ, заміна вікон у дитячих садочках, пандуси, парки, доріжки, дороги. Словом, фірма з Дніпропетровщини почала активно ремонтувати столицю. У планах хлопців, кажуть, було взяття під контроль цементних заводів та масштабування.
   Після публікації нашого матеріалу головний герой Олексій Владіміров, якого з Новим роком приїжджав вітати сам Віталій Кличко, почав переписувати майно на батьків, перефарбував ламборгіні в інший колір, а дружина товариша Владімірова Дмитра Половка закрила соц мережі.
   Сьогодні правоохоронні органи (дякую за роботу 🤝) почали вручати підозри. Поки що по одному з епізодів із завищенням вартості вуличних ліхтарів у 5 разів.
Але далі буде.
Ну, і для більшого розуміння масштабу київської корупції почитайте на "УП" матеріал “Волонтер на ламборгіні”.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ