Як ремонт не бруківки, так куполів Софіївського собору за понад 79 млн. грн.

За матеріалами інтернет-видань 31.10.2023 504
Як ремонт не бруківки, так куполів Софіївського собору за понад 79 млн. грн.

Наша редакція досить часто посилається на повідомлення волонтерки і громадської діячки Марії Барабаш. Вона зініціювала в Україні національну акцію "Гроші на ЗСУ".

28 жовтня, у Всеукраїнський День підтримки Армії, ході чергових пікетів небайдужі громадяни з 55 міст України вимагали від влади скоординувати кошти для необхідного технічного оснащення українських оборонців, а не на ремонти доріг, басейнів, бруківок.
Підбиваючи підсумки акції, активістка зауважила, що Суспільне мовлення не відгукнулося на організовану подію, яка відбулася в ряді українських міст. Жодного сюжету не було оприлюднено в ефірі  Суспільного мовника. Марія Барабаш висловила припущення, що телемарафон Єдині новини - це виключно пропагандистські ресурси влади Президента.

"Політика така сама, як і в росії. Просто "росія 2:0". Цей марафон не показує правди в країні, тому його потрібно закрити. Витрачаються мільярди гривень на "дуже потрібні" кулінарні шоу і серіали", - зауважила Марія Барабаш.

І як гірка вишенька на торті, волонтерка повідомила, що зараз, коли гинуть тисячі українців, стають інвалідами сотні свідомих громадян, владі Києва необхідно терміново зняти і знову покрити сусальним золотом куполи Софійського собору за 79 млн. грн.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ