Як заможні депутати ВР циндрять народні гроші на проживання

За матеріалами інтернет-видань 23.07.2024 100
На зображенні може бути: 6 людей та текст
   Давненько ми не розповідали вам про заможних депутатів, які не соромляться брати компенсацію за оренду житла у Києві.
   Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
Журналісти Слідство.Інфо знайшли кількох нардепів, які могли спокійно обійтись без таких виплат за рахунок платників податків.
⭕ Фігурант справи НАБУ Сергій Лабазюк (на фото ліворуч вгорі) із групи "За Майбутнє" з початку вторгнення отримав понад 300 тисяч грн за проживання в готелі.
Паралельно Лабазюк придбав годинник Rolex за майже 400 тисяч грн. Тобто на проживання у Києві не вистачало, а на люксовий годинник вистачило?
   Це не все. У 2022 році сім’я Лабазюка поповнила свій автопарк двома Porsche Cayenne 2019 року, одним Land Rover Range Rover 2017 року та Mercedes-Benz S 400 2021 року.
   Дружина нардепа Віолета Лабазюк, яка очолює Хмельницьку облраду, на підставі договору їздить на Mercedes G63. Вартість - від 7,5 до 15 млн грн залежно від комплектації.
⭕ Крім того, колишній "слуга" Олег Воронько (по центру вгорі) в 2022 році взяв на житло 237 тисяч грн. Хоча вказав у декларації заощаджень на 1,5 млн доларів, понад 1 млн євро, а також сотні тисяч в інших валютах.
⭕ Депутат від слуг народу Євген Петруняк (праворуч вгорі) від початку вторгнення отримав 486 тисяч грн. За цей час його дружина встигла купити квартиру в Іспанії на 130 квадратів та інвестувала понад 1 млн злотих польським забудовникам. У квітні цього року Петруняк купив Audi S7.
⭕ Колишній представник опзж Євген Яковенко (ліворуч внизу) за понад 2 роки повномасштабного вторгнення отримав більше 500 тисяч грн компенсації. Водночас він декларує 950 тисяч доларів, 830 тисяч євро, майже 2 млн грн заощаджень.
⭕ Його колега Валерій Гнатенко (по центру внизу) за два попередні роки не посоромився взяти понад 430 тисяч грн на оренду житла. Попри те, що спільно із дружиною має понад 3 млн грн заощаджень.
⭕ Нардеп Ігор Негулевський (ліворуч внизу) зі слуг народу заощадив понад 260 тисяч доларів та 44 тисячі євро, але від компенсації за оренду житла за наш з вами рахунок не відмовився.
   В коментарях залишимо посилання на профілі цих депутатів на #CерпомПоРейтингу і можливість допомогти нам розказати правду про них їхнім же виборцям.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ