Якісне насіння - стабільніші врожаї

За матеріалами інтернет-видань 19.01.2024 425
Якісне насіння - стабільніші врожаї

Торік в асортименті компанії Agrotrade Group з’явилися нові сорти озимої пшениці, які у нинішніх умовах дозволяють отримувати стабільніші і прогнозованіші врожаї. Це виявилося дуже актуальним минулого сезону, враховуючи ціни на добрива та різноманітні зміни у технологіях. 
Зазначається, що наразі у компанії не припиняють працювати над збільшенням асортименту. Вже законтрактовані батьківські компоненти гібридів соняшнику від французьких оригінаторів, висіяні нові сорти озимини, зокрема ті, що будуть представлені ексклюзивно у власному портфелі.
За словами керівника відділу реалізації насіння Групи АГРОТРЕЙД Сергія Макаренка, у 2023 році посівним матеріалом Agroseeds традиційно були засіяні поля Харківської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей. Крім цих регіонів,  озиму пшеницю вже вирощують на Дніпропетровщині, Вінниччині, Кіровоградщині, Одещині та Миколаївщині.
А навесні 2024 року соняшник, кукурудза та соя від компанії з’являться на полях Житомирщини, Київщини та Хмельниччини.

Нині в асортименті насіння Agroseeds - 8 гібридів соняшнику та кукурудзи і 17 сортів пшениці, ячменю, сої та гірчиці вітчизняної й імпортної селекції.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ