Японія потребує української агропродукції

За матеріалами інтернет-видань 24.03.2022 774

Надзвичайний і Повноважний Посол в Посольство України в Японії Sergiy Korsunsky на своїй FB - сторінці звернувся до виробників української продукції, які продовжують виробництво і мають можливість забезпечувати експорт в Японію. У зверненні, зокрема, підкреслено:
"Сьогодні у японському суспільстві панує безпрецедентна підтримка України. Надсилайте нам на електронну пошту інформацію про вашу продукцію, фотографії, які можна використовувати у цілях маркетингу, текстові файли - в ідеалі японською, але якщо ні, то англійською мовою, контактні дані - ми докладемо зусиль, щоб представити вашу продукцію місцевим імпортерам і споживачам. Наші контактні дані ви знайдете на фб-сторінці Посольства України в Японії".

Крім цього,  Sergiy Korsunsky зустрівся з п.Генджіро Канеко, міністром сільського господарства, лісів і рибного господарства Японії. У ході зустрічі обговорювали надання Україні термінової продовольчої допомоги, допомоги у проведенні весняних польових робіт, а також перспектив співпраці у галузі агропромислового сектору після української перемоги.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ