З ОПІВНОЧІ І ДО ЦИХ ПІР У ДНІПРІ РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАЙМАЮТЬСЯ ЛІКВІДАЦІЄЮ НАСЛІДКІВ РАКЕТНИХ УДАРІВ

За матеріалами інтернет-видань 26.10.2024 164

ЕКСКЛЮЗИВ: В очах втома, біль і надія

Валерія Доброта  26.10.2024

Рятувальники Дніпра ліквідують наслідки ракетного удару - Наше Місто

Після потужного ракетного удару, що завдав нових страждань жителям Дніпра, рятувальники знову на передовій, ведуть відчайдушну боротьбу за кожне життя. Вони працюють без сну, без відпочинку, під завалами будинків, на руїнах, де ще вчора вирувало життя, повідомляє «Наше місто».

Рятувальники Дніпра ліквідують наслідки ракетного удару - Наше Місто

Очі рятувальників свідчать про біль і втомленість, адже майже кожен день їм доводиться зустрічатися з чужою бідою, яка стає і їхньою особистою. Вони бачать сльози, страх і розпач постраждалих, але навіть у найстрашніших моментах не втрачають надії. Щоразу, коли з-під завалів вдається витягти живу людину або врятувати домашнього улюбленця, у цих мужніх людей з’являється новий привід триматися.

«Це не робота, це місія», — зізнається один із рятувальників, у голосі якого звучить втома, та водночас гордість за свою команду. «Ми всі розуміємо, що саме зараз, у ці хвилини, залежимо один від одного. Ми робимо все, що можемо, і ще трохи зверху, щоб врятувати кожного, до кого зможемо дістатися».

Роботи тривають вже понад 12 годин. Кожен виклик на таку операцію несе новий страх, адже ніхто не знає, що чекає попереду, але рятувальники не зупиняються. Поруч із ними працюють лікарі, волонтери та звичайні городяни, які допомагають чим можуть.

Неможливо переоцінити важливість роботи цих відданих людей, для яких ризикуючи життям стало щоденною реальністю. Вони — наші герої, наша підтримка й надія у найважчі моменти.

Висловлюємо щиру вдячність рятувальникам за їхню невтомну працю, мужність та людяність. Дякуємо за кожне врятоване життя, за кожен шанс на надію, який ви даруєте людям у темні години.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вночі 25 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по Дніпру, внаслідок якої загинуло 3 людини. Внаслідок обстрілу постраждали 20 людей. З них у лікарні звернулося 11, переважно з ушкодженнями, спричиненими вибуховою хвилею.

Читайте також: Вже 20 поранених: Лисак і Філатов про наслідки ракетного удару.

Фото Валерія Кравченка.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ