У ході повномасштабної війни фермери з Великої Британії передали Україні понад 360 машин

За матеріалами інтернет-видань 19.06.2024 399
У ході повномасштабної війни фермери з Великої Британії передали Україні понад 360 машин

За повідомленням Львівської ОВА, у Львові в черговий раз відбулась передача 32 позашляховиків для Збройних Сил України в межах акції «Пікапи для миру». Позашляховики укомплектувані медикаментами на 2,5 млн гривень, а також одягом для військових, колесами підвищеної прохідності та іншими гуманітарними вантажами.

«Майже сім десятків британців приїхали на Львівщину, щоб побачити Україну і особисто передати нашим воїнам 32 позашляховики. Це 15 місія в межах ініціативи нашого доброго друга – британського фермера Марка Лерда – «Пікапи для Миру». Таким чином, у межах місії наші оборонці отримали вже понад 360 позашляховиків!", - зауважив Максим Козицький, начальник Львівської ОВА.

Цього разу позашляховики їдуть до захисників з 24 ОМБр імені короля Данила, Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, підрозділів Національної гвардії України, Національної поліції України та 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, які зараз перебувають на лінії зіткнення.

У планах фермерів британців - приїжджати кожні декілька місяців, привозити більше і більше автівок. Ці вантажівки рятують життя бійців,  як і  абдомінальні турнікети в них.

«Ці турнікети використовують для великих поранень на тілі. Вони коштують майже 20 тисяч гривень кожен. Ми передаємо 70 таких. Крім того, передаємо звичайні турнікети, шприци та інші цінні медичні речі. Ми цікавились у  батальйонів та медиків на передовій, що їм потрібно і що важко отримати, ці речі були на першому місці в списку. Це дуже маленькі, але дуже цінні речі, і наступного разу ми закупимо їх у більшій кількості», – зазначив учасник акції Аластер Стюарт.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ