З початку року власники земельних ділянок Київщини за використання земельних угідь додатково вже сплатили 93,6 млн грн податків

За матеріалами інтернет-видань 24.09.2024 295
З початку року власники земельних ділянок Київщини за використання земельних угідь додатково вже сплатили 93,6 млн грн податків
18 громад Київщини ігнорують вимогу КОДА щодо проведення ідентифікації власників земельних ділянок та надання відповідних звітів до податкової. Зʼясовувати всі обставини буде Київська обласна прокуратура та БЕБ.  Повідомив Руслан Кравченко , голова Київської ОДА.
Він, зокрема, зазначив, що податки за використання земель доведеться сплачувати. Більшість громад вже ідентифікували 50-70% власників земель.
Але деякі, вирішили ігнорувати. Часу для того, щоб подати необхідну звітність було достатньо.
 
 
"Тепер тим громадам, які не надають інформацію, доведеться органам прокуратури пояснювати, чому не виконують свої безпосередні обовʼязки і чому держава втрачає десятки мільйонів гривень. Це кошти, які можна було б направити на відбудову, підтримку військових, реабілітацію ветеранів", - наголосив посадовець.
 
За його словами, з початку року завдяки спільній роботі з податківцями власники земельних ділянок Київщини за використання земельних угідь додатково вже сплатили 93,6 млн грн податків із задекларованих на сьогодні понад 140 млн грн.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ