За добу ЗСУ ліквідували 17 ворожих цілей

Остап Вернигора 24.04.2022 942
 
 
Скільки не казано "мишебратам" із давнього Залісся - не лізьте в нашу хату, не літайте в українському небі! Невже вам своєї землі і всесвіту над нею - мало? Не чують, мов пороблено їм. Слухають лише свого бункерного провідника. Він і їх тягне за собою в той підземний світ, де йому комфортно і безпечно. Надмірна довіра до фюрера і гріховна завзятість у крайній перед Великоднем  день привели орок на землі до значних втрат, а у небі - до "повітряного рекорду", який зафіксували Збройні сили України. А повідомив про нього речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в соцмережах:  
- Минув 59 день визвольної війни проти російських окупантів. Як і решта, він видався непростим для українських захисників.
Військово-транспортна, винищувальна, бомбардувальна, штурмова авіація Повітряних Сил продовжує виконання завдань у повітряному просторі України, здійснює підтримку та прикриття наземних військ, наносить вогневі ураження по позиціях російських окупаційних військ.
А протиповітряна оборона держави продовжує нищити ворога у повітрі.
Підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил та Сухопутних військ уразили дев’ять безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня, три літаки та п’ять крилатих ракет.
Таким чином за підсумками доби 23 квітня уражено 17 повітряних цілей:
☑️ 3 літаки (попередньо Су-34, Су-35, Су-25);
☑️ 5 крилатих ракет
☑️ 9 БпЛА ОТР (імовірно «Орлан-10»).
🇺🇦 Все буде Україна!
Тримаймо стрій!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ