За китайським календарем, 2024 - рік Зеленого Дерев'яного Дракона

За матеріалами інтернет-видань 28.12.2023 247
За китайським календарем, 2024 - рік Зеленого Дерев'яного Дракона

Китайський календар вказує, що 2024 рік пройде під покровительством Зеленого Дерев'яного Дракона. Він є п'ятим у циклі з 12 тварин, які існують в китайському зодіаку. Про це пише Сhas News.
Дракони є найбільш шанованими тваринами в китайській культурі, а імператори Піднебесної в минулому вважались реінкарнацією цих істот. Тільки їм дозволяли носити шати з символікою дракона. Тому вважається, що під цим знаком народжуються природжені лідери, які мають сильне прагнення до перемоги в будь-якому змаганні.
Також дракони асоціюються з мудрістю і знаннями, силою і владою, багатством і процвітанням. За китайським календарем, рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року.
За китайськими віруваннями, з кожним знаком зодіаку пов'язана одна або кілька з п'яти стихій (Дерево, Вогонь, Земля, Метал і Вода). Дракон уособлює стихії Землі та Дерева.
Земля — це баланс інь та янь, жіночого та чоловічого начал. Вона асоціюється з такими якостями, як терпіння, вдумливість, практичність, працьовитість і стабільність.
Дерево ж є символом нового начала. Цей елемент означає зростання і прогрес. Дерево  вважається джерелом Вогню, що символізує креативність та інновації.
Кольорами 2024 року стануть зелений і жовтий, які є похідними від елементів Землі та Дерева.
За китайським гороскопом, 2024-й буде вдалим для тих, хто народився у рік Пацюка, Мавпи та Півня. А от народжені під знаками Бика, Змії та Собаки можуть зіткнутись із труднощами в особистому та професійному житті.
Людям, народженим в рік Дракона, 2024-ий принесе підсилення їх вроджених рис — сміливості, незалежності та впевненості.
Вважається, що знак Дракона пов'язаний із цифрами 1,6,7. Тому дати, які їх містять, будуть приносити удачу.
Водночас цифри 3 і 8 Дракону не підходять. Тому не варто починати нові проєкти або ухвалювати важливі рішення 3, 8, 13, 18, 23 та 28 числа місяця.

Успіху Вам у Новому Році і прихильності Зеленого Дерев'яного Дракона!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ