За ніч рашисти 8 разів обстріляли Нікопольщину

Григорій Давиденко 01.03.2023 518
На зображенні може бути: на відкритому повітрі та цегляна стіна
     За рік відкритої війни оскаженілої від безкарності московії Організація об'єднаних націй та світова демократична спільнота  ще не спромоглися створити Міжнародний спецтрибунал для її вищого військово-політичного керівництва. А число скоєних озброєними бандами рф воєнних злочинів в Україні збільшується щодоби. Про нові з них, що сталися у Придніпров'ї цієї ночі, щойно повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак: 
    - Сьогодні вночі російські терористи знову не давали спокою Нікопольщині. Вони били по району аж вісім разів. З важкої артилерії обстріляли чотири громади - Нікопольську, Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську.
▫️У самому Нікополі пошкоджень зазнали транспортне та три промисловi підприємства, дорожнє полотно, лiнiї електропередач.
▫️У Мирівській громаді є руйнування агрофірми та магазину. Побиті півдесятка будинків та господарських споруд, авто, скутер. Пошкоджені електромережа та газогін.
▫️На решті територій ще працюють рятувальники та встановлюють наслідки атак.
▫️Люди не постраждали.
▫️Попри важку ситуацію, наразі жителі тих районів Дніпропетровщини, де тривають обстріли, як правило, нікуди не виїжджають. Більш того, надають прихисток та допомогу переселенцям з тих регіонів, де ситуація ще критичніша.
     В єдності наша сила. 💪🇺🇦Тримаймося разом аж до нашої Перемоги.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ