За проїзд кукурудзяним полем відшкодування майже в 50 тисяч грн.

За матеріалами інтернет-видань 01.06.2022 271

На Хмельниччині, пише zaxid.net , суд зобов’язав мешканця села Степанівка сплатити 31,4 тис. грн за проїзд комбайном по полю кукурудзи та знищення врожаю на п’ятнадцяти ділянках місцевого підприємця. Чоловіка зобов’язано ще відшкодувати позивачеві 15 тис. грн за юридичну допомогу та 1,5 тис. грн. за залучення землевпорядника до справи.

За даними прес-служби Хмельницького апеляційного суду, на порушника поскаржилося місцеве приватне підприємство «Кочубіївське». Воно зафіксувало знищення  кукурудзи на своїх полях, ймовірно, комбайном. Порушник не приховував, що проїхав полем на комбайні, бо треба було добратися до свого поля, засіяного соєю. Раніше там була дорога, яку тепер переорали.
"Кочубіївське" розрахувало вартість знищеного урожаю кукурудзи у 31,4 тис. грн, однак відповідач відшкодовувати збитки добровільно не хотів, – зазначається судовому  повідомленні.

суд задовольнив позов приватного підприємства «Кочубіївське
https://zaxid.net/news/

Суд задовольнив позов " Кочубіївського" і тепер згідно із постановою суду фермер зобов’язаний сплатити матеріальну шкоду, яка в сумі складає майже 50 тисяч гривень. Рішення ще може бути оскаржене в апеляційному суді.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ