Замість якісного пального на ОККО придбали резервуарний осад

За матеріалами інтернет-видань 11.08.2023 468
Замість якісного пального на ОККО придбали резервуарний осад
Агрофірма "Ольгопіль" на заправці OKKO замість якісного бензину отримала 160 л пального з резервуарним осадом (на фото).
Керівництво агрофірми звернулося до менеджера заправки пояснити ситуацію, яким чином підприємство у ході жнив продає неякісне пальне.
Для аграріїв наразі кожна літра пального рахується під копійку, а машини мають бути на ходу і працювати, як швейцарські годинники, бо зерно вивозиться з поля і перерви не може бути.
Ось як виник конфлікт інтересів:
 
 
"3 серпня на заправку ОККО заїхала 200 літрова бочка для заправки пального для потреб нашого господарства.
4 серпня при заправці автівок через помповий насос були помічені чорні згустки. Відтак наша Ганна Михайлівна вирішила перевірити, що це таке і почала качати бензин у відра. Здивуванню не було меж: у суміші було повно ржавчини, залишків нафти та нафтопродуктів.
Того ж дня вона звернулася до менеджерки заправки, вказавши на неякісне пальне, яке продається з резервуарним осадом. Ситуацію пообіцяли вирішити, однак відповіді не було.
7 серпня, взявши пляшку з осадом, на заправку прийшов директор АФ «Ольгопіль» Павло Каленич, але ані відповіді, чому резервуари з пальним мають такий осад, ані пояснень, хто відшкодує збитки за неякісне пальне не прозвучало.
Висновок: ми більше не співпрацюємо із заправкою ОККО, сьогодні уклали договір з іншим постачальником пального. Прикро, що у такий складний для країни час, трапляються ситуації, коли тим, хто вирощує хліб і до хліба, намагаються перешкодити вчасно виконати роботи по збиранню урожаю, щоб подбати про продовольчу безпеку країни", - йдеться на ФБ-сторінці агрофірми.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ