Запоріжжя готується оборонятися

За матеріалами інтернет-видань 25.04.2022 30609

За словами речника Запорізької ОВА, полковника Івана Арєф’єва у воєнному зведенні 25 квітня 2022 - 08:05, окупаційні російські  війська зібрали багато техніки та особового складу на ділянці лінії фронту  Велика Новосілка - Новодарівка - Малинівка. Ворог намагається просуватися в напрямку Запоріжжя.

  • З міста Запоріжжя направлено гуманітарну евакуаційну колону до Маріуполя. До села Кам’янське Василівського району, внаслідок несприятливих погодних умов, гуманітарна колона не змогла самотужки проїхати розмиту ділянку дороги поблизу зруйнованого мосту. Підрозділи ДСНС, за допомогою техніки підвищеної прохідності, витягнули автобуси та автомобілі швидкої медичної допомоги на тверду ділянку дороги, після чого вони продовжили рух. О 18 год. 58 хв. зв'язок з колоною був втрачений. Остання точка, в якій відбувся зв’язок,  -25 км. до селища міського типу Мангуш Донецької області.

У Запорізькій області будують оборонні споруди. Їх зведення спрямоване на укріплення оборонних позицій поблизу обласного центру. Під час робіт застосовують будівельну техніку для пришвидшення та підвищення якості робіт. Як зазначив Олександр Старух, голова Запорізької ОДА(ОВА), деревину надіслали з Івано-Франківської області, техніка приїхала з Рівненщини. Очікуємо ще допомогу з інших регіонів, які будуть допомагати захищати Україну на підступах до Запоріжжя.



 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ