Запрошення на Фермерський зліт з проблем переробки, - Анатолій Гайворонський

Анатолій Гайворонський 28.02.2023 585
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та текст «фермерський злт 2023 кооперация на 360° AGP0OC UAC 10 березня прем' прем'ерготель"русь" ερ готель <русь" китв) початок 9:00 Arpapii сьогодни не просто обробляють землю, пдтримують екноміку украйни τα зсу, тримають другий фронт, планують розвивати переробку τα зробити все, щоб псля перемоги вдбудувати все зруйноване рашистами збльшити виробництво доданою вартстю григорий шамрицький заступник голови всеукрайнського конгресу фермерв, голова го <<конгрес фермерв полтавщини, кервник фг "<моя земля 201 5) τα тов <<полтава агро>»
    Шановні колеги! Наш побратим, фермер-сусід із Полтавщини Григорій Шамрицький робить дуже важливу справу: у непростий час війни усіляко розвиває переробну галузь, яка дає Україні додаткові робочі місця в наших селах і надходження до бюджету. Але для світу українська різноманітна продукція буде цікавою тоді, коли матиме і відмінну якість, і значні обсяги. Для кооперації зусиль в цьому та інших напрямках нашої діяльності, визнання її вагомості державою прошу підтримати анонсований Григорієм Шамрицьким важливий захід:
    - Запрошую на Фермерський зліт «Кооперація на 360» 10 березня в Києві, на якому експерти агробізнесу дадуть відповіді на болючі питання фермерів із продажу зернових у військовий період, експортні контракти, заробіток фермерів на переробці врожаю, правила отримання грантів, фінансування та інвестиції. Порадять, як заощаджувати на посівній 2023 року і не втратити врожай.
Реєстрація – https://www.agro-event.com.ua/
Кількість місць обмежена.
Деталі за тел. 067 141 26 50

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ