Заспокоєння дніпрян по - філатовськи або 5,4 млн. грн. збитків за новорічні ілюмінації у Дніпрі

Марина Бабич 14.11.2022 463
Заспокоєння дніпрян по - філатовськи або 5,4 млн. грн. збитків за новорічні  ілюмінації у Дніпрі

Міський голова Дніпра Борис Філатов в традиційній своїй манері заспокоїв городян, що ялинки цього року місто не ставитиме. Він, зокрема, пожалкував, що у дітей відібрали свято. І відібрала його агресивно- активна більшість дніпровської спільноти.
Сумно, що людина високого чину зізнається, що його і депутатів міськради "перекричали", незаслужено звинуватили і не дозволили проявити шляхетність.
Вторити великому політику Філатову нема чим. Правий на 100 відсотків. Будемо плакати, депресувати і сидіти в темноті. Не може більшість оцінити благородні мотиви дніпровського мера, які ж і розбиваються об його ж грубість і хамство.
Точка зору, яка не співпадає з філатовською, просто нульова. Не варта його уваги і рвіння серця.

"Какой смысл рвать себе сердце, если можно спокойно плыть по течению?"- роздумує політик.

Дніпрянам би дослухатися до  його важливих пропозицій, так, ні, своє тлумачать. "Ялинці - не час".
Ну важко городянам зрозуміти  мозкову досконалість посадовця. Але її тримають у тонусі спеціалісти Київської міської прокуратури. 14 листопада вони повідомили, що  за фактом розтрати бюджетних коштів у особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України) ( саме на новорічні вироби та ілюмінації)  директору одного з комунальних підприємств міста Дніпро оголошена підозра.
Зазначається, що комунальне підприємство Дніпровської міської ради оголосило тендер щодо закупівлі новорічних виробів та ілюмінаційного обладнання для потреб міста. При цьому очікувана вартість товарів була умисно завищена з метою заволодіння бюджетними коштами.
Для реалізації злочинного плану керівництво КП забезпечило перемогу у тендері підконтрольній столичній фірмі, яка через посередника поставила цей товар за завищеними цінами.
Відповідно до висновків експертиз, розмір завданих збитків становить понад 5, 4 млн. грн.

Слова закінчилися, залишилися вигуки, але далеко не святково-новорічні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ