Затримано 5 громадян рф у Юр'ївському районі Дніпропетровщини

За матеріалами інтернет-видань 13.04.2022 708

У Юр’ївському районі поліцейські виявили п’ять громадян рф, які можуть бути причетні до співпраці з ворогом. Про це повідомила 13 квітня у FB поліція Дніпропетровської області, передає "Фермер Придніпров'я".

  • Як з'ясували поліцейські, серед затриманих один чоловік мав і  російський, і український паспорти, незважаючи на те, що подвійне громадянство наразі в Україні є незаконним.

Співробітники карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції спільно з колегами з управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області провели три санкціоновані судом обшуки за місцями мешкання жителів Юр’ївського району. Під час слідчих заходів оперативники перевірили 20 громадян на причетність до ДРГ та виявили п’ять  осіб, які мали при собі російські паспорти. Також вилучено  карабін з оптичним прицілом та 74 набої до нього.

  • Вилучені документи та зброю направили на експертне дослідження. Зараз проводяться заходи для встановлення посадових осіб, які посприяли легалізації громадянина РФ на території нашої держави.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ