ЗЕЛЕНСЬКА ДАЛА ВІДВЕРТЕ ІНТЕРВ'Ю ПРО СТОСУНКИ З ЧОЛОВІКОМ

За матеріалами інтернет-видань 18.08.2024 99

    18 серпня 2024 року

   Перша леді України Олена Зеленська в інтерв’ю Daily Mail поділилася, як її стосунки з чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським, змінилися за останні два роки. Незважаючи на рідкісні зустрічі та обмежене спілкування, їхній шлюб, за її словами, став сильнішим.

   Зеленська зазначила, що їхні 20-річні стосунки стали кращими завдяки постійній підтримці і розумінню один одного в складний період. Вона відзначила, що їхнє спілкування стало більш емоційним і теплим. “Я думаю, що ми стали ближчими й більш пов’язаними, тому що підтримували один одного так, як сподівалися. Я вважаю, що не підвела його, і він ніколи не підводить мене. Ми бачимося не так часто, як хотілося б, але кожна зустріч – це радість. Ми ніколи не втомлюємося один від одного, і це робить нашу сім’ю сильнішою,” – поділилася перша леді.

   Після початку війни 24 лютого 2022 року, подружжя живе окремо. Олена Зеленська розповіла, що раніше вони могли бачитися лише кілька годин на тиждень, але тепер мають можливість спілкуватися частіше. “Це не нормальне життя для будь-якої людини в країні, що перебуває у стані війни. Це постійний психологічний тягар і тиск. Я сподіваюся, що коли цей тиск зменшиться, ми зможемо залишатися розсудливими і все буде добре. Але зараз я думаю, що ми емоційно близькі, як ніколи,” – зазначила Олена.

Зеленська підкреслила, що пишається стійкістю свого чоловіка. Вона відзначила, що його рішучість і витривалість надихають її не опускати руки. “У страшні дні війни я ні на секунду не сумнівалася в його поведінці. Але ще більше я пишаюся його стійкістю. Це довготривалий марафон, і проявити хоробрість один раз можливе, але постійна відданість і сила в досягненні спільної мети вимагає значно більше. Він справляється, і я молюся, щоб він не втрачав свою силу,” – додала Олена.

Подружжя виховує двох дітей: 11-річного сина Кирила і 19-річну доньку Олександру, яка навчається в одному з столичних університетів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ