Зеленський подякував Байдену за допомогу, після його відмови від виборів-2024

За матеріалами інтернет-видань 22.07.2024 91

 

  Володимир Зеленський – «Людина року» за версією Financial Times — Forbes.ua

   Президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення Байдена самоусунутись з виборів президента. Фото: Офіс президента

   Президент України Володимир Зеленський відреагував на самоусунення чинного президента Сполучених Штатів Джо Байдена з виборчих перегонів.

Він подякував його за підтримку України і наголосив, що вона є критично важливою, президент України написав у соцмережі Х.

   Джерело: "Газета.иа".

"Україна вдячна президенту Байдену за його непохитну підтримку боротьби України за свободу, яка, разом із сильною двопартійною підтримкою в Сполучених Штатах, була і продовжує бути критично важливою", - заявив Зеленський.

   Президент України зазначив, що за останні роки було ухвалено багато важливих рішень, і вони запам'ятаються як сміливі кроки президента Байдена у відповідь на складні часи.

   "І ми поважаємо сьогоднішнє жорстке, але сильне рішення. Ми завжди будемо вдячні президенту Байдену за лідерство", - додав Зеленський.

   Байден підтримував нашу країну в найдраматичніший момент в історії, допоміг запобігти путіну окупувати нашу країну і продовжував підтримувати нас упродовж усієї цієї жахливої ​​війни, прокоментував він.

   Зеленський зазначив, що щиро сподівається, що "продовження сильного лідерства Америки не дасть російському злу досягти успіху або змусити свою агресію окупитися", адже ситуація в Європі є наразі складною.

   Президент Сполучених Штатів Джо Байден запропонував Камалу Гарріс кандидатом у президенти США від Демократичної партії.

Перед цим він зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів в 2024 році.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ