Зеленський у Січеславщині зустрівся з ветеранами війни

За матеріалами інтернет-видань 19.08.2024 130

     Зустріч Володимира Зеленського з ветеранами. Фото: president.gov.ua

   Під час робочої поїздки у Дніпропетровську область президент України Володимир Зеленський зустрівся з ветеранами російсько-української війни та ознайомився з упровадженням ветеранської політики в регіоні. Про це сьогодні, 19 серпня, повідомили в Офісі президента України, інформує FREEДОМ.

   Глава держави ознайомився з проєктом обласної військової адміністрації “Титани.UA”, який створений для підтримки українських захисників на шляху відновлення після поранень та реалізації себе в цивільному житті.

“Головне ваше надбання — всі хлопці разом. І є такий магніт. Молодці, що ви це організували. Приємно, коли ветерани повертаються, і ви можете допомогти своїм побратимам”, — звернувся до ветеранів Володимир Зеленський.

   Глава держави та начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак обговорили з ветеранами найактуальніші для них питання, зокрема щодо протезування, реабілітації та роботи.

   Зеленський зазначив, що ветерани мають бути в пріоритеті щодо працевлаштування на оборонних підприємствах.

   Крім проєкту “Титани.UA”, Дніпропетровщина першою в країні почала реалізовувати послугу “Я — ветеран”. Також в області створили путівник ветерана “Піксель”, де міститься вся необхідна інформація щодо реабілітації, протезування, навчання, роботи, бізнесу, спорту та відпочинку.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ