ЗЕЛЕНСЬКИЙ ВПЕРШЕ ЗА ЧАС ВІЙНИ ЗБИРАЄ ФРАКЦІЮ «СЛУГА НАРОДУ

Микола Ясень 20.02.2024 263

Зеленський вперше за час повномасштабної війни збирає фракцію «Слуга народу» - джерело

20.02.2024 

Президент України Володимир Зеленський завтра 21 лютого збирає на зустріч представників парламентської фракції "Слуга народу". Про це Укрінформу повідомило джерело у фракції.

З якою метою, про що Володимир Олександрович збирається з парламентаріями говорити - про це покищо не повідомля.ться. Але що отреба в такій зустрічі потрібна і навіть давно назріла, в цьому немає нічкого сумніву. Надто вже забагато останнім часом з ініціативи правляючої політичної сили Верховна Рада приймає малозначимі, а то й нікчемні та безглузді законопроекти. Скажемо м"якше - не обов"язкові, не актуальні і тому подібне. А часом, на жаль, і шкідливі решення ухвалює нині наш парламент. 

Це з одного боку. А з іншого депутати ухилянти також - ухиляються приймати дуже потрібні закони і рушення. Скажімо, в умовах воєнного стану аж горить треба зводити нанівець корупцію в Україні, рішуче припиняти, присікати й карати приміром розкрадання бюджетних коштів, дивовижне багатівння як чиновників-державних службовців і посадовців, так і самих нардепів та очільників органів місцевого самоврядування, тих же нинішніх громад.

Ще в народі все чіткіше і наполегливіше говорять про те, що скільки можна лише у тих же Сполучених Штатах просити фінансову допомогу - бо чи не пора рішуче її зажадати від теперішніх внутрішніх можновладців та корупціонерів-крадіїв. Якщо іде війна, то зажадати від корупціонерів-злодіїв та повальних і повсюдних сьогодні скоробагатьків повернути усе ними накрадене й награбоване?! Більших від них зрадників та злочинців зараз немає. 

Наостанок і про те, що в суспільстві наростає думка, а чи потрібно, щоб під час війни працювала Верховна Рада? Є Верховна Ставка та  воєнні адміністрації, і щоб здолати російських окупантів і вигнати їх геть з захоплених територій, мають вони працювати, приймати на цей рахунок і для цього надзвичайні, якщо хочете, рішення. А нардепів краще відправити на фронти війни, аби вони власними прикладами наснажували наших захисників і підтримували дух опору та готовність жертвувати собою задля порятунку України-держави. І було б дуже доречно, щоб теперішні нардепи в першу чергу усе до копійки з награбованого віддали на користь Збройним Силам України.

Отакі настрої і отакі, якщо хочете, надії й чекання домінують в народі. А що насправді вирішать депутати-"Слуги народу", почекаємо - й побачимо.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ