Земельна реформа і розвиток агросектору: що обговорив президент України з президентом Світового банку

За матеріалами інтернет-видань 01.09.2021 162

Президент Володимир Зеленський, перебуваючи у США, обговорив з главою Світового банку Девідом Мілпассом земельну реформу, іригацію та розвиток агросектору в Україні. Також глава держави привітав готовність банку до участі в трансформації України, зокрема в інфраструктурних проектах, програмах в енергетиці, вдосконаленні банківського сектору.

Окремо він наголосив на важливості участі банку в проектах з фінансування будівництва та реконструкції автомобільних доріг. Також Зеленський представив амбіційний план зеленої трансформації України і висловив надію на його підтримку з боку відомства. За його словами, Україна зацікавлена  в удосконаленні банківського сектору, трансформації та приватизації державних банків.

31 серпня, в української делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським стартували робочі зустрічі у США. Так, глава держави вже відвідав Міністерство енергетики, Пентагон, Державний департамент США, Світовий банк та космічне агентство NASA, 1 вересня, запланована зустріч із президентом США Джо Байденом.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ