«Золоте колосся» в Україні є завдяки золотому серцю Говарда Баффета

За матеріалами інтернет-видань 19.12.2023 175
«Золоте колосся» в Україні є завдяки золотому серцю Говарда Баффета


19 грудня у Києві відбулася аграрна конференція «Victory Harvest». У її ході  представники урядових, корпоративних, благодійних установ та організацій обговорили проблеми малих, середніх аграріїв України, зокрема з деокупованих територій.

Головним гостем на конференції був американський меценат Говард Баффет. У своєму виступі великий благодійник розповів, зокрема, про допомогу Україні під час повномасштабного вторгнення росії. Нині тут успішно діє благодійний фонд "Жнива Перемоги", який започаткував пан Говард. Всім постраждалим фермерам завдяки роботі Фонду надається безоплатно сільгосптехніка для посіву та збирання зернових.  

«Я бачив поля, що палають, росія нищила інфраструктуру, елеватори, обладнання, а щось просто вкрала. Ми зрозуміли, що комбайни і трактори — це саме те, що потрібно аграріям, насамперед для заміни тих, що знищили чи вкрали», - зауважив меценат.

На його думку, суперплану не було, було одне бажання: щоб техніка охопила якомога більше полів. І зараз нею обробляються тисячі гектарів української землі.
У ході конференції сміливим аграріям вручені відзнаки «Золоте колосся», засновані Говардом Баффетом.
Їх отримали фермери з Харківщини, Миколаївщини, Херсонщини, Київщини, чиї господарства зазнали втрат та руйнацій внаслідок окупації і бойових дій.

 

Жнива Перемоги - Victory Harvest

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ