Зять зі зла зарізав тестя.

Микола Ясень 31.07.2024 95

 

31 ЛИПНЯ 2024 РОКУ

Що у зятів з тещами часто-густо спецефічні або суперечливі, а то й ворожі до неприменості стосунки, це звісно всім. Як і те звісно, що це надто принадна тема перш за все для дотепнитків та гумористів. Але щоб зяті не знаходили спільної мови х тестями, це трапляється рідко. Тим паче у варіантах, які не для сміхотверців, а для трагіків. 

Як ось у випадку, котрий стався у місті Марганці на Дніпропетровщині. Там зчинився конфлікт між тестем та зятем, під час якого останній завдам удар ножем у шию "опоненту". Про це щойно сповістила поліція Дніпропетровщини. За інформацією правоохоронців, інцидент відбувся вночі 27 липня. 

"Близько 23:00 на лінію "102" надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про виявлення на території одного з приватних домоволодінь тіла чоловіка з ножовим пораненням", — йдеться в інформації правників.

Як встановило слідство, між 46-річним загиблим та зятем виникла сварка, причому несподівано злостива та войовнича. В результаті  33-річний зловмисник вдарив ножем у шию родича. Внаслідок цього старший чоловік, батько дружини виходить терпер злочинця, помер.Врятувати медикам його не вдалося.

Правоохоронці затримали нападника та вилучили у нього знаряддя вбивства. Зловмиснику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

33-річний зловмисник вдарив ножем у шию свого тестя

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ