Зятю суд заборонив і на відстані навіть наближатися до тещі

За матеріалами інтернет-видань 13.08.2024 114

 

У Кривому Розі завершився судовий процес над чоловіком, який систематично знущався з матері своєї співмешканки. Попри відсутність офіційного шлюбу, чоловік тероризував жінку, застосовуючи психологічне насильство та погрожуючи їй фізичною розправою. 

Новости Днепра про Жителю Дніпропетровщини суд заборонив наближатися до тещі

Усе почалося понад рік тому, коли 19 липня 2023 року, зять публічно лаявся, попутно принижуючи та погрожуючи жінці похилого віку. Постраждала викликала поліцію, яка зафіксувала факт правопорушення та склала протокол. Згодом Жовтневий районний суд визнав чоловіка винним у скоєнні домашнього насильства та притягував його до адміністративної відповідальності за статтею 173-2 КУпАП.

Однак це не зупинило кривдника. У квітні 2024 року поліція знову була змушена втрутитися у сімейний конфлікт. Чоловік, ігноруючи заборону будь-яких контактів із потерпілою, продовжував психологічно тиснути на неї.

Знущання стали звичною справою, повторюючись майже щотижня до липня 2024 року.

1 серпня 2024 року Жовтневий районний суд Кривого Рогу виніс остаточний вердикт. Чоловіка визнали винним у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ст. 126-1КК України, та призначили йому покарання у вигляді 240 годин громадських робіт.

На додаток до основного покарання, суд, керуючись статтею 91-1 КК України, заборонив чоловіку перебувати у місці спільного проживання із потерпілою протягом одного місяця.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ