Вас вітає видавництво «Меркурій» із міста-героя Харкова

Лариса Несіна 05.08.2024 209

 

Вітаємо, видавництво "Меркурій" міста героя Харків пропонує розміщення інформації в журналі "АгроЛюкс" + в інтернеті на сайтах + соцмережах.


🍋Для Вас наші власні інформаційні потужності – інтернет-сайти, сторінки в соцмережах, служба електронних розсилок – аграрії мають можливість якомога швидше бути проінформовані про вашу роботу на всіх напрямках. Об’єднуємо – фермерів, власників фермерських господарств, директорів с/г підприємств та спеціалістів в агро та взагалі любого городника. Це унікальна можливість презентувати свій бізнес, продукт та розширити свою базу бізнес-контактів.
🍋Ми переконані, що таке інформування має велике значення, оскільки свідчитиме, що ми не лише не здаємося, але й продовжуємо працювати.

Для Вас найсвіжайша інформацію та анонси. Тільки у нас ваша реклама багатогранна. Що пишуть про товар, можна прочитати в інтернеті та соцмережах. Чим більше хорошого написано з різних джерел, тим гарантовано якість товару. Ви не купите товар та послуги без рекомендацій та порад.
🍋 Що приносить розміщення в пресі та медіа ресурсах - впізнаваність у колах бізнесу, інформація з коментарями про вас на інших джерелах в інтернеті, статус та гарантії вашого товару та послуг, рейтинг якості та кількості, важелі до успіху та поваги. Ви отримаєте новий вихід для вашої продукції. Це чудова вітрина для товару - ваша реклама опублікується в журналі та інтернеті. У пошуковій системі соцмереж вам швидше будуть знаходити за ключовими запитами. Реклама в інтернеті потрібна з інших джерел, які пишуть про Вас. Ми підтримуємо Вас бонусами та знижками, мудрими рекламними порадами та маркетинговими ходами.

 

З першого числа місяця ваші макети розміщуються поступово в соцмережах, телеграм та на сайтах, запускається таргет реклама - все з посиланням на ваше підприємство
Наші сайти https://provse.kh.ua/
https://agro.provse.kh.ua/
Facebook https://www.facebook.com/agrolux.journal
Instagram https://www.instagram.com/agrolux.journal/
Telegram https://t.me/agrolux_kh
YouTube https://www.youtube.com/@agrolux.journal

 

Також на сайтах інфо партнерів, наприклад посилання за квітень з результатами переглядів
🇺🇦 https://agrostory.com/ua/info-centre/market-news/zustrichayte-chergoviy-vipusk-zhurnalu-agrolyuks-za-zhovten/

🇺🇦   https://agriteka.com/2464-zhurnal-agrolyuks-kvten-2023.html
В вайбері груп можна побачити усі наші фотозвіти та анонси - запрошуємо будь ласка - https://invite.viber.com/?g2=AQBQIZXMCJ3oilDR2C4ZH1MG0i9HqkWVitKAo66qVgzV7lDr7zjw%2BehuC5SmPbbn


🍋Візьміть нашу аудиторію, отримайте лайки та відгуки, коменти та пропозиції.

■ Наше бачення дизайну вашої реклами внесе нову хвилю до вашої рекламної кампанії.

■Нас читають та дивляться - цільова аудиторія: фермери, елеватори, сільгосп-управління, підприємства та фірми, що працюють у сфері АПК у всіх регіонах України.
Періодичність – 1 раз на місяць. Формат – А4. Друкована та електронна версії.

■ Тираж друкованої версії журналу – 5 000 екз. Друкувати на глянцевому папері.
■ В інтернеті – наша реклама та спілкування перейшли в інтернет-формат – це сайти, соцмережі, інтернет-канали. Важливі переваги інтернет - велика кількість переглядів в інтернеті - це тисячі, мільйони. Легкий доступ через телефон, ноутбук, комп'ютер, планшет, у будь-який час дня та ночі. Мобільність, комфортність рекламного посту.

 

Сайт www.provse.kh.ua - всеукраїнський, новинний, на різні тематики та сфери діяльності: наприклад - каталог туризма та оренди, автоновини, агроновини
Сайт https://agro.provse.kh.ua/ - всеукраїнський, агроновини та події
Акційні ціни за розміщення реклами на місяць в журналі "АгроЛюкс" + в інтернеті, + соцмережах (таргет реклама) - за рахунок одного макета:

А4 формат - 4000 грн
А5 формат - 2000 грн
А6 формат - 1000 грн
(можуть бути знижки)

 

Команда редакції журналу "АгроЛюкс" наймобільніша, найрозумніша і чуйніша, ми йдемо в ногу з часом і в курсі всіх нових технологій та прогресу. Ми безкоштовно проконсультуємо з усіх питань реклами та маркетингового просування. Ми дамо вашій рекламі червоні вітрила успіху та якості.
Ми протоптали більшість доріг України, є учасниками багатьох всеукраїнських виставок, форумів, агрозаходів, презентацій усіх обласних центрів нашої країни та багатьох містечок нашої улюбленої батьківщини.

 

Agrolux буде поширюватися в вересні 2024:
🇺🇦 4-5 вересня 2024 року Дня Поля "АГРО ВІННИЦЯ". День Поля "АГРО ВІННИЦЯ" повертається вже вдруге, обіцяючи ще більше захоплюючих вражень та новаторських досягнень у сфері сільського господарства. Ця подія вже стала неоціненною традицією для Вінницького регіону.
🇺🇦 5-6 вересня у Києві буде проходити в 2-х залах: конференція Private Label-2024: напрямках виробництва товарів:
1. М'ясо-молочна;

2. Плодово-овочева;

3. Кондитерська продукція;

4. Аквакультура;

5. Зернові та олійні
🇺🇸Подія за підтримки програми USAID з аграрного та сільського розвитку - АГРО.
🇺🇦 У Києві ВДНГ - 11-12 вересня 2024 року Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, продуктів харчування та напоїв ProStorExpo
🇺🇦 25-26 вересня 2024 року відзначається стартом нової ери для аграрного сектору Тернопільщини. У світлі нових викликів та можливостей, День Поля «АГРО ТЕРНОПІЛЬ» стане важливим визначальним моментом для фермерів, фахівців та виробників агротехніки.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ