Який цвіт – такий і плід

Лариса Несіна 22.05.2024 1170

 

Зав'язування плодів знижує подальше опадання плодів, бо від того який цвіт, на пряму залежить плід. А ми можемо в цьому допомогти.

Сьогодні на ринку України є багато стимуляторів цвітіння. Проте як обрати корисний препарат для рослини?

Позитивний досвід наших клієнтів – це найцінніше, що може допомогти рослині природними та ефективними препаратами.

Одним з таких препаратів є Tecamin Flower. Завдяки його складу, а саме бору та амінокислотам препарат має широкий спектр дії та покращує фертильність плоду.

Tecamin Flower застосовують також профілактично, як наслідок рослина отримує порцію потрібних елементів та потік живлення.

Широкий спектр застосування стимулятора дає перевагу над іншими засобами та добривами подібного типу. Стимулятори для цвіту та антистресанти часто застосовують на овочевих, плодових, ягідних, технічних культурах, на винограді, а також на кімнатних і вуличних рослинах. Зав’язування плодів знижує подальше опадання плодів, бо від того який цвіт, на пляму залежить плід. 

Tecamin Flower запобігає ранньому опаданню плодів

Tecamin Flower – це стимулятор цвітіння, що збільшує зав’язування плодів та зменшує опадання цвіту.

Коли рослина зацвітає – формується перше враження про її плодовитість. Для забезпечення якісного цвітіння, сучасні агрономи застосовують стимулятори цвітіння. Якщо рослина отримує достатню кількість живлення, вона розуміє що може зростити більше плодів…

Лише власний досвід та досвід тих кому довіряєш? дає можливість досягнути хороших результатів. Наші партнери вже давно переконались в тому що який цвіт, таким буде плід. А Текамін Флавер це хороший препарат що допомагає цвітінню та знижує опадання плодів на ранніх етапах. 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ