08.08.2024 уникайте негативу

За матеріалами інтернет-видань 08.08.2024 99
08.08.2024 уникайте негативу

Сьогодні, за словами магів, езотериків та нумерологів, дзеркальна дата. Всі числа складають три вісімки. Тому цьому дню приписують особливу енергетику.
 
На думку мольфара Макса Гордєєва,  вісімка є знаком гармонії між духовним і фізичним, вона допомагає досягати висот і зберігати стабільність.
Люди цього дня можуть відчувати особливий енергетичний підйом та будувати нові плани. Їм буде щастити, бо число 8 асоціюється з грошима і матеріальним добробутом.

08.08.2024 може принести нові можливості для заробітку, укладання вигідних угод і покращення фінансового стану. Це чудовий час для інвестицій і прийняття фінансових рішень.
Макс Гордєєв, зокрема, зауважив, що вісімка символізує карму. Тому цей день може принести кармічні уроки та відплату за минулі вчинки. Варто бути обережними зі своїми діями та словами, адже все, що ви робите, має наслідки.
Мольфар вважає, що сьогодні варто уникати негативу. Вісімка може підсилити як позитивні, так і негативні аспекти  життя. Тож варто бути спокійними й врівноваженими, обдумувати кожен крок.
Ще пам'ятати про інтуїцію, яка сьогодні буде сильною. Не ігноруйте внутрішні відчуття і підказки, прислухайтесь до себе, - радить  провидець.
За його словами, цей день може принести події, які вказують на кармічні уроки кожного. Будьте уважні до знаків і подій навколо вас. Вони можуть вказувати на те, що вам потрібно змінити у своєму житті.


 

Теги: ОТГСвіт

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ