Вдень рашисти обстріляли Нікополь та Марганецьку громаду

Григорій Давиденко 09.09.2023 430
 
  Сьогодні, коли північ Українського Чорного моря нещадно обстрілюють терористи рф, наш південний сусід, найпотужніша у всіх вимірах держава на Чорному морі - Туреччина - зробила дивний реверанс агресору. Її президент Реджеп Таїп Ердоган після недавніх відвідин московії геть несподівано закликав лідерів країн G20... задовольнити деякі вимоги росії щодо відновлення зернової угоди, повідомляє Bloomberg.
    Мова йде про скасування найболючіших для кремля санкцій - відновлення міжнародної фінансової системи "СВІФТ", страхування суден для рф тощо. Вочевидь, з таким "підходом" Ердогану доведеться йти і на інші поступки, і не один рік. Набагато простіше було б заявити лаптєногим, що зернова угода перебуває у Чорному морі під захистом Туреччини, члена НАТО, та виставити вздовж "зернового корридору" військові кораблі. І кремль би одразу принишк, як миша під віником. Згадаймо, так вже було після збиття агресивного винищувача рф у повітряному просторі Туреччини.
   Аби подолати державний тероризм рф, слід лише "закручувати гайки". А поступки агресору дають йому змогу триматися на плаву і чинити нові військові злочини. Про них увечері повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - За день окупанти 4 рази атакували Нікопольський район. Били з артилерії та безпілотників по самому Нікополю та Марганецькій громаді.
Внаслідок обстрілів пошкоджене комунальне підприємство.
▪️В інших громадах області день був спокійним.
Тихої ночі🇺🇦.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ