Вдень ворог 6 разів атакував Нікопольщину, завдав руйнувань

Григорій Давиденко 22.12.2023 323
Немає опису світлини.
   Масштаби загарбницької, руйнівної війни ерефії вражають кожного, хто побував на звільнених українських територіях чи неподалік лінії фронту. Делегація Комітету Сенату Франції з питань закордонних справ, оборони та Збройних сил після візиту до України цього тижня закликала Францію збільшити обсяг військової допомоги Києву, аби допомогти йому протистояти агресії рф. Про це йдеться в повідомленні французького парламенту, передає Цензор.НЕТ з посиланням на "Європейську правду".
   Збільшити постачання зброї необхідно і через терор мирного населення, котрий московія здійснює скрізь біля передової, зокрема і у Нікопольщині. Щойно про нові злодіяння орди сповістив голова обласної ради Микола Лукашук:
    - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
▪️Ворог за день 6 разів атакував Нікопольщину. Били по районному центру, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Застосували безпілотники та обстрілювали з артилерії.
▪️У Нікополі пошкоджений санаторій, кіоск, мікроавтобус, 7 приватних будинків, господарські споруди, лінії електропередачі, газогони та паркани.
На щастя, обійшлося без постраждалих.
▪️В інших громадах області день минув спокійно.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ