НІЧНІ ВИБУХИ У ДНІПРІ

Микола Ясень 13.02.2024 306

Отож що відомо про удари армії РФ по Дніпру вчора пізно ввечері, а потім опівночі

Author avatar

Увечері 12 лютого у Дніпрі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. У низці районів міста були перебої з електро- та водопостачанням.

Про серію вибухів повідомили кореспонденти Суспільного.

Перші вибухи пролунали близько 23:08. Згодом у місті було чути повторну серію вибухів.

О 22:14 у Дніпропетровській області оголосили повітряну тривогу. О 22:16 Повітряні сили ЗСУ попередили про рух ударних безпілотників у бік регіону. О 22:59 військові попередили про нову серію "шахедів" з боку Херсонської області.

Голова Дніпровської облради закликав мешканців міста перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

О 23:23 Повітряні сили поінформували про те, що в бік Дніпра рухається російська ракета, а о 23:24 заявили про ще одну групу "шахедів", випущених по регіону, — цього разу з боку Запорізької області.

О 23:44 Повітряні сили попередили про рух ще однієї ракети в бік Дніпра. Згодом військові додали, що "шахеди" рухаються на місто з трьох боків.

Міський голова Дніпра заявив, що російські війська завдають ударів по цивільній інфраструктурі.

Близько 23:58 у Дніпрі знову пролунали вибухи.

Комунальне підприємство "Дніпроводоканал" повідомило, що у зв’язку з атакою та перебоями в електропостачанні у низці районів міста тимчасово відсутнє водопостачання.

Також повідомили, що  без електрики лишається котельня на вулиці Семафорній, якою керує комунальне підприємство "Коменергосервіс".

О пів на першу ночі 13 лютого пролунав відбій тривоги. Тривога тривала понад дві години.

Коментар компанії "ДТЕК"

Через нічний обстріл одна з ТЕС припинила виробництво електроенергії, повідомили в компанії "ДТЕК". За попередньою інформацією, обійшлося без загиблих та поранених.

"Внаслідок атаки серйозно пошкоджено обладнання підприємства. Станція припинила виробництво електроенергії. Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання", — сказано в повідомленні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ