Секрети господиням

За матеріалами інтернет-видань 18.02.2022 484

З 28 лютого в Україні починається Масниця або Колодія. На думку етнографів, чистою  українською традицією на Колодія було  готування вареників. Вони вважаються не просто їжею, а символом місяця і джерелом жіночої енергії. Але багато господинь полюбляють на Масницю готувати млинці і гостей пригощати. Тому пропонуємо вам швидкий рецепт заварних млинців.

За рецептом необхідно:

  • 2 яйця
  • 2-3 столових ложок цукру з гіркою
  • дрібка солі
  • 300 мл кефіру
  • 270-300гр муки
  • 300 мл окропу
  • 1 чайна ложка соди
  • 100 мл олії

Візьміть яйця, сіль, цукор змішайте і додайте кефір, а потім муку. До 300 мл окропу сипніть соду, швидко розмішайте і з’єднайте з тістом. Дайте постояти 5 хвилин, додайте олію і смажте на добре розігрітій пательні.

Смачного Вам і Вашим гостям!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ