Секрети господиням
З 28 лютого в Україні починається Масниця або Колодія. На думку етнографів, чистою українською традицією на Колодія було готування вареників. Вони вважаються не просто їжею, а символом місяця і джерелом жіночої енергії. Але багато господинь полюбляють на Масницю готувати млинці і гостей пригощати. Тому пропонуємо вам швидкий рецепт заварних млинців.
За рецептом необхідно:
- 2 яйця
- 2-3 столових ложок цукру з гіркою
- дрібка солі
- 300 мл кефіру
- 270-300гр муки
- 300 мл окропу
- 1 чайна ложка соди
- 100 мл олії
Візьміть яйця, сіль, цукор змішайте і додайте кефір, а потім муку. До 300 мл окропу сипніть соду, швидко розмішайте і з’єднайте з тістом. Дайте постояти 5 хвилин, додайте олію і смажте на добре розігрітій пательні.
Смачного Вам і Вашим гостям!
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я