2 і 3 квітня у розслідуваннях Дніпропетровської обласної прокуратури

За матеріалами інтернет-видань 04.04.2022 689

На Дніпропетровщині обласна  прокуратура розслідує факти порушення законів та звичаїв війни російськими загарбниками. Як триває слідство, повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає "Фермер Придніпров'я".

За даними слідства, 03 квітня 2022 року збройні сили РФ здійснили заборонений реактивний артилерійський обстріл системою залпового вогню «Торнадо-С» з касетними бойовими зарядами населених пунктів Запорізьке та Володимирівка Криворізького району.
 В ході огляду місця подій виявлено фрагменти ворожих ракет. Цивільне населення не постраждали. Повна інформація щодо пошкодженої інфраструктури уточнюється.
Також окупантами було здійснено ракетний обстріл с. Вознесенське Синельниківського району Дніпропетровської області. Інфраструктура та цивільне населення не постраждали.
Крім цього, задокументовано слідством 02 квітня 2022 року. Батько та син, мешканці одного з населених пунктів Криворізького району, розбирали нерозірваний касетний боєприпас РФ, який здетонував. Внаслідок вибуху потерпілі отримали численні осколкові поранення в різні частини тіла та померли.

Також в одному з населених пунктів Криворізького району внаслідок детонації забороненого бойового припасу вибухнув та загорівся цивільний автомобіль, який здійснив наїзд на нього.
Російські окупанти кілька разів за останні дні обстрілювали околиці обласного центру. Вказані боєприпаси можуть вибухнути протягом 40 годин після обстрілу.

Також у цей день загарбники здійснили цілеспрямований ракетний обстріл міста Павлоград Дніпропетровської області.
В ході огляду місця подій виявлено фрагменти ворожої ракети. Повна інформація щодо пошкодженої інфраструктури уточнюється.


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ