22 березня у Криворізькому і Синельниківському районах стався ворожий обстріл

За матеріалами інтернет-видань 23.03.2022 408

Дніпропетровська обласна прокуратура в черговий раз зафіксувала військові злочини ЗС РФ.
Як щойно повідомила пресслужба обласної прокуратури, ведеться слідство за такими фактами.
 22 березня 2022 року збройні сили РФ, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили реактивний артилерійський обстріл системою залпового вогню «ГРАД» околиць Криворізького району Дніпропетровської області. Сталося не менше 20 вогневих прильотів.
Також країна-агресор нанесла ракетний удар системою залпового вогню «УРАГАН» по Синельниківському району на Дніпропетровщині.
За попередніми даними, жертв немає. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Також 22 березня 2022 року військовослужбовці ЗС РФ здійснили ракетну атаку по цивільних об'єктах Дніпропетровщини. Силами  української протиповітряної оборони у небі регіону перехоплено та збито ворожу крилату ракету. Цивільне населення та об’єкти цивільної інфраструктури не постраждали.
На місці події працюють слідчо-оперативні групи поліції та працівники вибухотехнічної служби ГУ НП в Дніпропетровській області, обставини події встановлюються.
Дніпропетровською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ