Філолог Авраменко: «росія», «путін» пишемо з малої літери!

Григорій Давиденко 23.03.2022 316
Філолог Авраменко порадив українцям писати слова 'росія' та 'путін' з маленької літери

У зв'язку із початком повномасштабної війни проти України відомий український філолог, педагог та популяризатор рідної мови Олександр Авраменко радить українцям слова "росія", "путін" та "московія" писати виключно з маленької літери. Заслужений працівник освіти України наполегливо рекомендує повсюдно  застосовувати це нове правило, аргументуючи його  тим, що  перераховані вище назви країни та ймення людини  є синонімами фашизму.

Про це лінгвіст нагадав на особистій сторінці в соцмережах. Також Авраменко порівняв символи українського та російського народів:

- У кожного народу свої символи. У нас – верба та калина, у московії – свастика Z та чорно-руда стрічка. Твердо вірю: світло переможе тьму.

 До цього можна додати, що логічна пропозиція відомого вченого журналістами  "Фермера Придніпров'я" з першого ж дня повномасштабної війни ерефії проти України застосовується як незмінне, тверде правило. І писати ці синоніми фашизму з малої літери слід вічно, щоб люди завжди пам'ятали неймовірні, страхітливі злочини росії, найбільшого фашиста  21 століття.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ