Погода на 18 жовтня

За матеріалами інтернет-видань 17.10.2024 61
Погода на 18 жовтня

Як повідомив Український гідрометеорологічний центр,  18 жовтня в Україні мінлива хмарність. Без опадів, лише у східних, Дніпропетровській областях, в Криму та Приазов'ї невеликий дощ. Вночі та вранці у західних Житомирській та Вінницькій областях місцями туман.
Вітер північно-східний, у західних областях південно-східний, 5-10 м/с.
Вночі у західних, північних та центральних (крім Дніпропетровської) областях сильні заморозки (у повітрі) 0-3°, на решті території температура 3-8° тепла (в Одеській та Миколаївській областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°); температура вдень в Україні 7-12° тепла, на Закарпатті до 15°.

Вночі 18 жовтня у західних, північних та центральних (крім
Дніпропетровської) областях сильні заморозки (у повітрі) 0-3° (ІІ
рівень небезпечності,🟠); в Одеській та Миколаївській областях заморозки на поверхні грунту 0-3° (І рівень небезпечності,🟡).
Вночі 19 та 20 жовтня в західних, північних, Вінницькій,
Черкаській та Одеській областях сильні заморозки (у повітрі) 0-5°
(ІІ рівень небезпечності,🟠); у Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській області 19 жовтня на поверхні ґрунту (І рівень небезпечності,🟡), 20 жовтня і в повітрі (ІІ рівень небезпечності,🟠) заморозки 0-3°; на решті території 20 жовтня на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності,🟡).
 





За даними Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології,  18 жовтня по Дніпропетровській області та м. Дніпро мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень у м. Дніпро та місцями по області невеликий дощ.
Вітер північний, 7-12 м/с.
Температура по області вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°, по м. Дніпро  вночі 4-6° тепла, вдень 9-11°.

 

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ