28 листопада - онлайн захід для пошуку партнерів у сфері зерна та агропродукції

За матеріалами інтернет-видань 07.11.2023 265
28 листопада - онлайн захід для пошуку партнерів у сфері зерна та агропродукції
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО організовує 28 листопада о 10:00 онлайн захід з пошуку партнерів у сфері зерна та агропродукції.
 
Цей захід підтримується консорціумом Enterprise Europe Network Ukraine за дорученням Європейської Комісії, яка запустила Платформу солідарності Україна-ЄС.
Основна мета заходу - обмін інформацією, обговорення викликів та рішень, а також активізація бізнес-діалогу між компаніями ЄС та України в секторі зерна та агропродукції. У ході заходу буде можливість дізнатися про спеціальні програми та грантові можливості для агрокомпаній, нові технології переробки зерна та вітамінізації борошна, продовольчу безпеку та управління експортом/імпортом борошна тощо.
 
Захід складатиметься з двох частин:
пленарної сесії із запрошеними спікерами та експертами,
В2В-сесії, де можна презентувати свої продукти та послуги, а також познайомитися з потенційними партнерами за допомогою платформи matchmaking.
До участі запрошуються виробники, імпортери, покупці, дистриб’ютори та логістичні компанії, які працюють у сфері зерна та агропродукції.
 
Для участі необхідно зареєструватися за посиланням на платформі Zoom: https://us02web.zoom.us/.../tZcofuGspj4vHNXZosLqHI...
Мова заходу англійська, доступна опція синхронного перекладу.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ