4.5.0. - все спокійно

За матеріалами інтернет-видань 16.02.2022 304

Як повідомляє ФБ сторінка Генерального штабу ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine,  Збройні Сили України спільно з фондом компетентної допомоги армії Повернись живим , художником Нікіта Тітов  та агенцією з продажу зовнішньої реклами bigmedia.ua  запускають всеукраїнську соціальну акцію «4.5.0.».

Акція полягає у розміщенні сотень бордів та сітілайтів у 18 містах країни: Києві, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Кропивницькому, Кривому Розі, Луцьку, Миколаєві, Херсоні, Хмельницькому, Запоріжжі, Вінниці, Житомирі, Рівному, Сумах, Тернополі, Полтаві та Чернівцях. 

Центральним на рекламних площинах акції став напис «4.5.0.», який на сленгу українських військових означає «все спокійно», або «все пучком».  

«Коли військовослужбовець чує у рації  “4.5.0.“, — каже директор «Повернись живим» Тарас Чмут, — він знає, що у його секторі відповідальності все спокійно. І, хоч ми не знаємо достеменно, що відбувається у Кремлі, але точно знаємо: ми готові до захисту!».

За словами Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine генерал-лейтенанта Валерія Залужного, акція «4.5.0.» також має нагадати українцям про міць та можливості їхнього війська.

 «Ці борди та сітілайти, розміщені по всій території України, мають стати нагадуванням для людей про те, що їхнє військо завжди на захисті держави. За роки війни ми зміцнились. І зробимо все, щоб у наших громадян було “4.5.0“», — підкреслив Валерій Залужний.

Тим часом, у BigMedia кажуть, що акція «4.5.0.» — їхній вклад, як соціально відповідального бізнесу, у стримування російських інформаційних атак.

Малюнок для бордів і сітілайтів розробив відомий український художник Нікіта Тітов. Він переконаний, що мистецтво має брати участь в інформаційній війні. 

«Останні вісім років, — підсумовує Тітов, — важко і насправді дуже дивно залишатися осторонь подій, які відбуваються в Україні і навколо неї. Кожна притомна людина має підтримувати свою країну та своє військо».

Теги: Україна

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ