Втрати ворога і оперативна ситуація на фронтах, - Генштаб ЗСУ

За матеріалами інтернет-видань 22.08.2022 513
На зображенні може бути: текст «" reHepaлbHий wTa6 3C yKpaйHи iHфopmye npoTRrom 24.02 22.08.2022 OPIEHTOBHI BTpaTи npoTиBHиKa cKлaли: лKBиAoBaHo oco6oBoro cKлaAy +200 45400 LIQUIDATED PERSONNEL 1919 TAHKIB TANKS 4230 6oйoBиx 6poHboBaHиx mawиH ARMOURED PERSONNEL VEHICLE +4/0 1032/266 apTилepйcbKиx cиcTem pc3B ARTILLERY SYSTEMS MLRS 145 3aco6и nno TI-AIRCRAFT WARFARE SYSTEMS ΛΙΤΑΚΙΒ/ΓΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΒ +0/1 234/198 AIRCRAFT/HELICOPTERS 6nлa onepaTиBHo-TaKTи4Horop -TaKTи4Horo piBHR +9 UAV OPERATIONAL TACTICAL LEVEL +4 194 KpилaTi paKeTи CRUISE MISSILES 15 Kopa6л /KaTepи WARSHIPS/BOATS aBTomo6лbHa TEXHIKA TA uиcTepHи 3 ΠΜΜ +6 3149 VEHICLES & FUEL TANKS 99 SPECIAL EQUIPMENT cneuaлbHa TEXHIKA»
🇬🇧 Оперативне оновлення щодо #російського_вторгнення на 06.00 22 серпня 2022 року.
Слава Україні! Триває сто вісімдесятий (180) день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню.
Ворог продовжує зосереджувати свої зусилля на встановленні повного контролю над територіями Луганської та Донецької областей, утримання захоплених районів Херсона та частин Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, відновленні бойових каппаби численність підрозділів, які зазнали втрат, та недопущення можливого контрнаступлення Сили оборони.
Суттєвих змін на Волинському, Полісському та Сіверському напрямках не відбулося. Ворог обстріляв райони Катеринівки та Обстріли Сумської області зі ствольної артилерії.
На Харківському напрямку ворог обстріляв з танків, ствольної та реактивної артилерії околиці Світличне, Слатине, Питомник, Петрівка, Піщане, Гусарівка, Моспанове, Криничне та Пришиба.
На Слов'янському напрямку ворог продовжував стріляти поблизу Дібрівне, Мазанівки та Долина.
Намагався вести наступ на напрямках Довженке - Дібрівне, Бражківка - Нова Дмитрівка, не вдалося, і відступило.
На Краматорському напрямку обстріли зафіксовано поблизу Роздолівки, Григорівки, Верхнокам'янського, Дронівки, Серебрянки. Ворог намагається розпочати наступ у напрямку Спірне - Веселе, бойові дії продовжуються.
    У напрямку Бахмута ворог завдав збитків від ствольної артилерії та МЛРС в районах населених пунктів Соледар, Зайцеве та Білохорівка. Очолив наступ у напрямках Вершина - Кодема та Гладосове - Кодема, але безуспішно. На напрямках Страпівка - Соледар, Покровське - Бахмут, Травневе - Кодема, Семигір'я - Зайцеве та Гладосове - Курдюмівка тривають бойові дії.
На Авдіївському напрямку ворог обстріляв зі ствольної та ракетної артилерії поблизу Опитне, Мар'їнки, Пісків'я, Авдіївки та Невельське. Намагався провести штурмові дії на напрямках Спартак - Опитне, Новоселівка Друха - Красногорівка, Донецьк - Первомайське, Піський - Невельське, Лозове - Невельське, але безуспішно.
На Новопавлівському напрямку зафіксовано артилерійський вогонь поблизу Вугледара, Велика Новосілка та Павлівки.
На Запорізькому напрямку окупанти завдали вогнепальних збитків по районам Дорожнянка, Новосілка, Мала Токмачка. Авіаудари були нанесені поблизу Мала Токмачка та Ольхівське. Ворог вів наступ у напрямку Макарівка - Времівка, успіху не мав, відступив.
На Південному Бугському напрямку ворог продовжив обстріли районів Велике Артакове, Лозове, Таврійське, Степова Долина, Первомайське, Киселівка, Червона Долина, Потьомкіне, Прибузьке, Парутине, Поляна, Новоолександрівка та Партізанське поселення тс.
Наніс авіаудари поблизу Зарічне, Білої Криниці та Андріївки.
На Миколаївському напрямку окупанти здійснили штурми в районі населеного пункту Блаходатне, з частковим успіхом.
Морське угруповання ворога у водах Чорного та Азовського морів зосереджує свої основні зусилля на блокуванні цивільного судноплавства у північно-західній частині Чорного моря та пошкодженні військових об'єктів та елементів Рейн.
Наші ракетно-артилерійські підрозділи та авіація продовжують успішно виконувати вогневі завдання на визначених напрямках. Ворог відчуває гостру нестачу підготовлених та мотивованих підкріплень для підрозділів, які систематично зазнають втрат.
Віримо в ЗСУ! Разом ми переможемо!
Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ